program

pátek 17. března 2017

 

13:00 – 19:00 hod.     PREZENCE účastníků MJF                             Turistické informační centrum, II. nádvoří zámku Žerotínů

ČAS

PŘÍPRAVA

BOURÁNÍ

SOUBOR

NÁZEV HRY

Šrámkův Písek  Mladá scéna

DÉLKA

HRY

MÍSTO

15:00

15:30

 

15 min. 14:45

   5 min. 15:35

 

ČERVIVEN senior (Krnov)

„Jak Tomáš ke štěstí přišel“

ŠP

30

M-klub

15:45

16:35

 

 15 min. 15:30

  10 min. 16:45

 

ZDIVIDLA Ostrava (Ostrava)

„Baletky“

MS

50

velký sál

16:50

17:20

 

20 min. 16:30

  10 min. 17:30

 

My…! (Rožnov pod Radhoštěm)

„Já…?“

MS

30

M-klub

17:45

18:45

 

 

20 min. na 1 soubor

 

SEMINÁŘ

*

60

M-klub

19:00

20:00

 

20 min. 18:40

   5 min. 20:05

 

ČERVIVEN (Krnov)

„Uzly a pavouci“

MS

60

velký sál

20:15

20:45

 

 15 min. 20:00

   10 min 20:55

 

ZDIVIDLA Ostrava (Ostrava)

„Gudrun…“

MS

30

M-klub

21:00

21:40

 

 15 min. 20:45

  10 min. 21:50

 

ZDIVIDLA Ostrava (Ostrava)

„Nádražní hajzlbába“

MS

40

velký sál

22:00

23:00

 

 

20 min. na 1 soubor

 

SEMINÁŘ

*

60

M-klub

 

 

sobota 18. března 2017

13:00 – 19:00 hod.     PREZENCE účastníků MJF                             Turistické informační centrum, II. nádvoří zámku Žerotínů

ČAS

PŘÍPRAVA

BOURÁNÍ

SOUBOR

NÁZEV HRY

Šrámkův Písek  Mladá scéna

DÉLKA

HRY

MÍSTO

10:00

11:00

 

120 min. 8:00

 15 min. 11:15

 

Nahé divadlo (Rožnov p. Radhoštěm)

 „Conrote“

ŠP

60

M-klub

11:30

12:05

 

15 min. 11:15

 10 min. 12:15

 

ZDIVIDLA Ostrava (Ostrava)

 „Manon…“

MS

35

M-klub

„12:30

13:00“

 

15 min. 12:15

  5 min. 13:05

 

NJ feat. Uhřík (Nový Jičín)

„Casiopea aneb Etudy o časovosti“

ŠP

30

M-klub

13:30

14:30

 

 

20 min. na 1 soubor

 

SEMINÁŘ

*

60

M-klub

14:45

15:15

 

15 min. 14:30

  15 min. 15:30

 

Teatr DoSkutku (Toruń – PL)

„Gluten (Lepek)“

ŠP

30

velký sál

15:30

16:10

 

60 min. 14:30

  10 min. 16:20

 

Valaši v pohybu (Valašské Meziříčí)

„Luna park“

ŠP

40

M-klub

16:30

17:10

 

 

20 min. na 1 soubor

 

SEMINÁŘ

*

40

velký sál

17:30

18:30

 

 70 min. 16:20

      5 min. 18:35

 

LÁHOR/Soundsystem

 „Snad to půjde i podle vás!“

X

60

M-klub

19:00

19:40

 

15 min. 18:45

    5 min. 19:45

 

Vidacit (Valašské Meziříčí)

 „Volný pád“

ŠP

40

M-klub

20:00

20:30

 

15 min. 19:45

20 min. 20:50

 

Tom a Jeff (Havířov)

 „Na drátku“

ŠP

30

M-klub

21:00

22:00

 

20 min. na 1 soubor

 

SEMINÁŘ

*

60

velký sál

22:00

 

zvukovka:

21:00 – 22:00

 

doprovodný program:

MIDI LIDI

 

 

M-klub

 

 


rss

aktuality

Na přehlídce Setkání divadel...

O uplynulém víkendu, 17. - 18. března, se v Kulturním zařízení ve Valašském Meziříčí konal devětatřicátý ročník postupové přehlídky amatérských...

Více

kontakt

Kulturní zařízení města Valašského Meziříčí

Setkání divadel - Malé jevištní formy

Komenského 1,

757 01

Valašské Meziříčí

 

Telefon:


Magda Siekliková:

571 684 577, 739 281 416

 

Email:

sieklikova@kzvalmez.cz

Více



mapa stránek © 2017, Kulturní zařízení města Valašského Meziříčí